Samenwerken & Disclaimer

Heb jij een product, dienst of blog waarvan je denkt dat het helemaal past bij mijn visie en zou je het leuk vinden om dit terug te zien op MamaNatuurlijk? Neem dan contact met me op.

Ik heb o.a. samengewerkt met:
Lucardi, Uzturre, Babyhuys,Wereld Natuur Fonds, HelloFresh, Bloemenzaak.nl, Boc'nRoll, Bol.com, Albert Heijn, Biomonkie, Little Shop around the corner, Beebox, Happy socks, De huishoudbeurs, Fashion Bootz, Adam Brandstore, Olliewood, Kixx online, Duifhuizen en het Jij & Ik event.

Hieronder lees je de mogelijkheden die ik bied.

Sponsorpost
Regelmatig schrijf ik over producten, diensten en uitjes waar ik en mijn gezin helemaal blij van worden.
Dit varieert van nieuwe (groene) producten, food, speelgoed, kleding of toffe uitjes. Past jouw product, dienst of uitje bij MamaNatuurlijk neem dan contact op. Word ik er ook blij van dan schrijf ik er een mooi stuk over met link en foto.    

Review
Heb je een product, dienst, winkel, uitje of ervaring en ben je benieuwd wat ik ervan vind? Laat het me weten. Ik schrijf er een artikel over en plaats er mooie foto's bij die ik zelf maak of die jullie aanleveren.

Advertorial
In overleg is het mogelijk om advertentie teksten op MamaNatuurlijk.nl te plaatsen over jouw product, bedrijf, stichting, festival of evenement. De teksten schrijf ik zelf, maar laat me gerust weten wat jouw ideeën daarover zijn.


Boekresencie
Denk je dat jouw boek past binnen de visie van MamaNatuurlijk? Stuur het op en dan ik
schrijf een eerlijke recensie. Ben ik er enthousiast over dan plaats ik het in 'Mijn boekenlijst'. De onderwerpen kunnen heel divers zijn. Denk hierbij aan opvoeding, ecologisch leven,
voeding, creativiteit, onderwijs, de natuur etc. 

Winactie
Een leuke manier om kennis te maken met een product is via een winactie. Dit doe ik het liefst in combinatie met een review of een sponsorpost waar ik de winactie aan vast koppel.


Gastblog
Passen onze blogs bij elkaar? Ik plaats dan graag een unieke blogpost van jou met een link naar jouw blog.

Advertentie
Dit kan via een banner of een link. Daarnaast werk ik ook met affiliate links.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op via mailmamanatuurlijk@gmail.com

Disclaimer


Eerlijk over geld

Transparantie en eerlijk zijn belangrijk voor mij. Ik heb daarom best lang getwijfeld over advertenties op mijn blog. Een tijd geleden heb ik besloten om het toch te gaan doen. In het artikel Eerlijk over geld ga ik dieper in op het waarom.

Affiliate links
Ik maak soms gebruik van affiliate links. Dit zijn links die je via een kleine omweg doorsturen naar een webshop. Mocht je iets kopen in die webshop, dan krijg ik een kleine bijdrage omdat je er via mijn blog gekomen bent. De producten zijn niet duurder en je mist ook geen kortingen. Voor jou zitten er dus geen nadelen aan.

Ik verwijs bijvoorbeeld naar boeken, waarmee ik indirect websites promoot. Ik verdien zo een kleine bijdrage voor het promoten. Wil je weten of je te maken hebt met een affiliate link? Ga erop staan met je muis dan zie je bijvoorbeeld Affiliate4you, Zanox of TradeTracker staan. Ik zal onderaan het artikel vermelden dat er een affiliate link in staat.

Producten & reviews
In mijn artikelen noem ik weleens producten. Meestal zijn dit dingen die ik zelf koop en waar ik enthousiast over ben. Soms sturen bedrijven producten naar mij op om te proberen en erover te schrijven. Is dit laatste het geval dan zal ik dit vermelden bij het artikel. Dit en het vermelden van affiliate links gaat in per april 2015.

Wanneer ik schrijf over lokale winkels, initiatieven of leuke uitjes dan deel ik deze vrijwel altijd ter inspiratie of omdat ik graag kleine, lokale initiatieven wat naamsbekendheid wil geven.

Regelmatig krijg ik producten toegestuurd die ik mag reviewen. Soms met het verzoek om ze te verloten. Ik kies er ook zelf weleens voor om iets te weg te geven. Geven is immers nog leuker dan krijgen. De voorwaarden bij win acties en give-away's zijn: 'MamaNatuurlijk kan ten alle tijden de regels in een actie aanpassen en veranderen. Ook sluit ik social media profielen die uitsluitend gebruikt worden voor win acties uit van deelname aan mijn acties.'

Delen van mijn artikelen & foto's
Het delen van mijn artikelen mag altijd mits er aan bronvermelding wordt gedaan. Dit houdt in; vermelding van mijn naam en een duidelijke link naar mijn blog. Het delen van mijn foto's mag alleen in overleg met mij.

Liefs MamaNatuurlijk

8 opmerkingen :

 1. Mijn dochter heeft jaren met plezier kinderyoga gedaan, inmiddels is mijn dochter een tiener en heeft ze nog dagelijks plezier van het feit dat ze yoga gedaan heeft. Inmiddels heeft ze zo'n druk schema met school, huiswerk, vrienden, hobby's, sport en bijlesgeven dat ze geen tijd meer heeft om naar haar wekelijkse yoga les te gaan. Maar ze toen (samen met mij) gewoon iedere ochtend de zonnegroet en in het weekend op zondag doen we meestal samen yoga gewoon lekker thuis.
  Ik kan het echt ieder kind aanraden om kinderyoga te gaan doen.
  Groetjes Esmee
  Ps, leuk blog heb je

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te horen. Ik ben docente peuter en kleuteryoga en vind het ook echt een aanrader. Ik zou zelf ook wel graag weer op yoga gaan. Helaas even geen budget voor.

  Liefs MamaNatuurlijk
  Ps: Dank je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor deze fijne lijst, ik heb er meerdere van gelezen inmiddels. :) Heb je ook een overzicht van (familie)spelletjes die jullie hebben gespeeld of tips over de mooiste spellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O daar zal ik eens over na gaan denken. In het verleden kwam het wel eens terug bij Onze week. Misschien kan die eens op een rijtje zetten.

  Voor wat betreft de kinderboeken. Ik probeer dat nu een beetje per thema te doen. Zo staan er nu onder aan de Boekenlijst blogposts over Herfst en Sinterklaas. Dat zal zich verder uitbreiden. En af en toe schrijf ik een recensie. Dat laatste ben ik van plan vaker te doen.

  Bedankt voor je reactie en het mee denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ken je kinderzwerfboek.nl al? Wij (ik als moeder maar ook de kids) zijn er erg enthousiast over. Lekker een boekje halen bij een zwerfstation en daarna ergens achterlaten. Nu een paar keer bij museum achter gelaten en dan later via Internet kijken waar het heen gaat. Hoop dat er steeds meer mee gaan doen!

  (Ik ben geen medewerker daar maar vind het gewoon erg leuk :D)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O dat klinkt leuk! Bedankt voor de tip ik ga het eens uitzoeken.

   Verwijderen
 6. Ook een leuke tip om eens over te bloggen is www.natuurlijknoorden.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...