maandag 1 mei 2017

Nieuwe Lentezoet bundel

Mijn lieve collega Tirza van Schie heeft een prachtige nieuwe versjesbundel uitgebracht. En ik heb het zojuist in één ruk uitgelezen.

Herkenning alom
Net als bij de eerste bundel weer met een lach en een traan, een brok in mijn keel en een heleboel herkenning. Verschillende gedichtjes die voorbij kwamen wilde ik direct aan iemand sturen omdat het me zo aan hen deed denken. Om ze aan het lachen te maken of als steuntje in de rug. Het fijne is namelijk dat het gedichten zijn die passen bij elke fase van het ouderschap.

Platknuffelen en loslaten
Ze gaan over de babytijd maar ook over grote knullen zoals die van mij. Over platknuffelen en loslaten, over verdriet en liefde. Kortom alle aspecten van het ouderschap komen voorbij. De mooie, moeilijke, grappige en verdrietige momenten. Bij sommige gedichtjes lijkt het wel alsof Tirza in mijn hart heeft gekeken, zo volmaakt geeft ze woorden aan mijn gevoel.

Wil je alvast wat van haar lezen dan kan dat op haar site Lentezoet en natuurlijk bij Kiind. Verschillende gedichtjes zijn ook los als kaart of poster te bestellen. 

Liefs MamaNatuurlijk

Ps: deze bundel is natuurlijk het ultieme moederdagcadeau!

Pps: Deze ga ik inlijsten:

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...