woensdag 11 januari 2017

Heerlijke mannen trui

Elke kerst leggen wij cadeaus onder de kerstboom. Samen we verrassen we zoonlief, maar ik vind het ook leuk om manlief te verrassen. Toen ik de gelegenheid kreeg om een review te schrijven voor Adam Brandstore besloot ik daar iets moois te bestellen.

Adam Brandstore is namelijk een fijne webshop met alles op het gebied van mannenkleding. Van complete kostuums tot accessoires. En allemaal mooie merken. Genoeg om uit te kiezen dus. Na verschillende producten bekeken te hebben koos ik voor een trui. Het is winter en een warme trui komt altijd van pas. Mijn wensen waren: mooi, tijdloos, warm en zacht.

De keuze viel al snel op deze prachtige trui van New Zealand Auckland. Het Noorse patroon past helemaal bij de winter en het wolmengsel maakt de trui zacht en heerlijk warm. Ik let altijd op het materiaal en wol is altijd fijn. Zelfs wanneer het een mengsel is merk je het direct wanneer voor een kledingstuk wol is gebruikt. Om het af te maken deed ik deze wollen sokken van Profuomo erbij.

Binnen een dag kwam het pakket binnen, pakte ik het in en legde het onder de boom. Ik genoot van de voorpret van mijn geheimpje. Toen dan eindelijk dé dag aanbrak om uit te pakken was manlief blij verrast met zijn trui en sokken. De trui werd gepast en direct gebombardeerd tot lievelingstrui. Ook door mij overigens, want de trui is inderdaad superzacht.
Aangezien manlief ook wel een nieuwe winterjas kan gebruiken is dit eigenlijk ook een mooi moment om daar eens voor te shoppen. De winterjassen zijn namelijk in de uitverkoop. Deze business jas bijvoorbeeld past helemaal bij manlief. En dan in voor in het weekend en wandelingen in het bos deze wat meer sportieve jas van McGregor. Ik geloof dat ik nog niet helemaal klaar ben met shoppen.  

Liefs MamaNatuurlijk

1 opmerking :

  1. Mooie trui, vriendlief komt hier altijd zelf dat hij wat nieuws wil... Dan mag ik mee om het uit te zoeken :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...