dinsdag 13 december 2016

Kerstfilm pakket 2016

Grote favoriet bij ons thuis: het 'Kerstfilm pakket'. Een fijn cadeau bestaande uit een nieuwe kerstfilm, kerstpyjama, kerstmok, chocolademelk en een candy cane. Dit jaar deden we er een extra verrassing in.

Verrassingspakket
De mooi ingepakte doos zet ik elk jaar al vroeg onder de boom. Dat vergroot de voorpret nog meer. Want nu we dit al een paar jaar doen weet hij wel wat er ongeveer in die doos zit. Het openmaken gaat als activiteit in de adventskalender. Op een avond vlak voor kerst mag hij de doos open maken. Waarna we met z'n drietjes gaan genieten van een gezellige movie night met warme chocolademelk en wat lekkers. Soms maak ik er kleine hapjes bij als avondeten.

Wat stop ik er dit jaar in?
Een nieuwe kerstmok natuurlijk. Groot genoeg voor warme chocolademelk met mini marshmallows. Om de chocolademelk te maken doen we er een chocoladelolly bij die je zelf door de warme melk roert. Bakje mini marhsmallows en een candy cane erbij en het is compleet. De pyjama van dit jaar is donkerblauw met witte rendieren. Helaas al helemaal uitverkocht dus geen linkje.

Mooi verhaal
De film die we kozen is Journey to the Christmas star. Wat gaat over een dapper meisje dat begint aan een spannende zoektocht naar de Kerstster. Vindt ze die dan wordt het koninkrijk bevrijd van een vloek en zal de lang verloren prinses terugkeren. Hierbij krijgt ze hulp van magische helpers. Klinkt als een heerlijke familiefilm. Nieuw in de doos dit jaar is een luisterboek. We kozen voor Ronja de roversdochter. Dat blijft een prachtig verhaal en echte klassieker waarvan ik graag wil dat zoonlief het kent. Hij is verzot op luisterboeken dus ik verwacht dat deze grijs gedraaid zal worden.  

Kies een boek
In plaats van een film of luisterboek kun je natuurlijk ook een boek in de doos stoppen. Of je stopt het er gewoon allebei in. Een boek past er in onze doos niet meer bij. Wel geven we elk jaar een boek rond Sinterklaas en kerst. Dit jaar zijn dat 'Mooi boek' van Joke van Leeuwen en 'Het dierenboek' van Katie Scott geworden.

Liefs MamaNatuurlijk

*op deze pagina staan affiliate links

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...