maandag 28 november 2016

Toffe trui

Olliewood vroeg mij een review te schrijven over hun webshop.

Zoeken maar
Het is een praktisch ingerichte webshop met toffe baby- en kinderkleding van diverse bekende en betaalbare merken. Samen met zoonlief keek ik de hele webshop door. We konden lekker makkelijk selecteren op jongens, maat, merk en soort kleding. Dat scheelt een heleboel tijd. Al bleef het best lastig kiezen tussen zoveel moois.

Dierentruin
Maar al snel viel ons oog op een simpele maar prachtige grijze sweater. Er stonden diverse silhouetten van dieren uit het bos op. Beren, herten, wolven en vossen. Aangezien wij dol zijn op de natuur sprak deze ons het meeste aan. Het past ook wel bij de herfst en de kerst vind ik. Tof om te combineren met een comfortabele jogjeans van bijvoorbeeld Tumble 'n Dry. Lekker zittende kleding kan er ook mooi uit zien. 


Waar let ik op
Bij het kopen van kleding, zowel nieuw als tweedehands kijk ik allereerst naar het materiaal. Synthetische stoffen voelen niet fijn op de huid en ademen niet. Ik kies daarom voor natuurlijke stoffen als katoen, wol, bamboe, linnen of hennep. Mijn zoon heeft heeft het van zichzelf al snel warm en dus komen we meestal op katoen uit. Alhoewel katoen helaas wegens het grote waterverbruik niet perse milieuvriendelijk is.

Rank a brand
Hetzelfde geldt voor het merk van de trui die ik koos. Een online zoektocht leverde maar weinig weinig op. Meestal voer ik merken in bij Rank a brand, maar over de merken van dit bedrijf was geen informatie aanwezig. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe de kleding gemaakt is of waar het precies vandaan komt. Het kan dus nog beide kanten op. Ik hoop dat in de toekomst alle merken zich hier aanmelden zodat direct duidelijk is wat je koopt. 

Cowboysbelt
Wat zoonlief ook nog nodig had was een riem. Ook te vinden bij Olliewood, omdat zij vrijwel alles hebben op het gebied van kinderkleding. Van ondergoed tot jassen. De riem die zoonlief had begon nu toch echt te klein te worden. Bovendien wilde hij graag een 'echte' riem. We kozen deze stoere cowboysbelt en omdat we de maat ruim gekozen hebben kan hij er jaren mee vooruit. Daarnaast is de riem van degelijk en duurzaam materiaal gemaakt waardoor hij lang mee zal gaan.  

Liefs MamaNatuurlijk

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...