donderdag 6 oktober 2016

Een nieuwe winterjas

Kixx online vroeg mij een review te schrijven over hun webshop. Na een kijkje genomen te hebben raakte ik direct enthousiast over alle toffe baby- en kinderkleding van diverse mooie merken.

Een nieuwe winterjas
Zoonlief had nog een winterjas nodig en dus voerde ik dat in op de website van Kixx online. Zo handig wanneer je precies kunt aanklikken in welke categorie en maat je iets zoekt. Dat scheelt hoop zoektijd.

Veel buiten betekent een goede jas
Zoonlief weet heel goed wat hij mooi vindt, dus mocht hij zelf kiezen. Zijn belangrijkste voorwaarde: het moest kleur hebben. Voor ons geen verrassing natuurlijk, want hij is dol op kleur. Samen namen we de gehele collectie en zijn voorkeuren door. Omdat we graag naar buiten gaan vinden we een goede jas belangrijk. Het is immers veel fijner buiten zijn wanneer je het niet te snel koud krijgt. Hij koos uiteindelijk voor deze toffe groene jas. Winddicht, gevoerd, niet te kort zodat je billen lekker warm blijven als je buiten zit, met capuchon (die er ook af kan) én in een opvallende kleur.

Indian summer zonder einde
Binnen enkele dagen werd de jas bezorgd en hij zat perfect. Ik kies winterjassen altijd iets te ruim, want je weet maar nooit hoe hard die kinderen het komende seizoen weer groeien. Zoonlief vond het ontzettend jammer dat het nog zo warm was buiten en de jas dus in de kast verdween. 

Wacht niet te lang
Vanwege de Indian summer is het er nog steeds niet van gekomen om de jas buiten te dragen. Een foto daarvan houden jullie nog van mij tegoed. De overgang naar de herfst is inmiddels wel goed voelbaar buiten. Je merkt gewoon dat het herfst wordt. Buiten ruikt en voelt het 's ochtends fris en zuiver. Het zal gelukkig voor zoonlief niet lang meer duren voordat de jas eindelijk aan kan. Heb je nog geen winterjas gekocht omdat je nog in zomerse sferen verkeert? Wacht daar dan niet te lang mee, want de mooiste zijn al bijna uitverkocht!

Liefs MamaNatuurlijk

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...