donderdag 5 mei 2016

Moederdag cadeautip

Op de valreep nog een cadeautip van mij voor Moederdag. Want ook al laten we ons natuurlijk graag verrassen, je mag soms best tersluiks iets aanstippen wat je graag zou willen hebben toch?

Rake rijmpjes
In het boek 'Versjes van een moeder' beschrijft Tirza van Schie op rake en gevoelige wijze alle facetten van het moederschap. Bij sommige van haar versjes staat het kippenvel op mijn armen en krijg ik spontaan een brok in mijn keel. Haar mooie manier van naar kinderen kijken vind ik zo inspirerend. Ze kijkt met zoveel liefde en compassie naar hen en naar zichzelf.

Lentezoet
Ik geef toe dat ik wel een beetje bevooroordeeld ben, Tirza is immers mijn collega bij Kiind. Maar ik ben niet de enige die zo enorm geniet van haar versjes, want ze worden overal gedeeld. Door moeders, juffen, oma's en vele anderen. En natuurlijk deelt ze zelf ook haar versjes en ervaringen op Lentezoet.

Kortom een heerlijk boek om steeds weer te lezen. Tip daarom nog snel even je man, doe het cadeau aan een mede-moeder of gewoon aan jezelf.

Liefs MamaNatuurlijk

*op deze pagina staan affiliate links

1 opmerking :

  1. Hele mooie moederdagtip! Wanneer ik haar versjes voor het eerst las, weet ik al niet meer, maar ik merk wel dat ze in korte tijd door heel veel lezers omarmd zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...