vrijdag 29 april 2016

Koningsdag vondsten

Deze week was het eindelijk weer Koningsdag. Een van mijn favoriete dagen in het jaar. Ik ben dol op het zoeken naar schatten tijdens de kinderbraderie.

Slecht weer voorspeld
We hadden dit jaar niet veel op het lijstje staan, dus het was meer een kwestie van kijken of er iets moois tussen zat. Vanwege het weer was het ontzettend rustig. Niet alleen qua kopers, maar ook de verkopers waren met veel minder dan andere jaren. Al viel het uiteindelijk qua regen hartstikke mee. Het zonnetje scheen zelfs af en toe.

Mooie schatten
We kwamen ondanks het kleine aanbod alsnog een aantal hele mooie dingen tegen. Waarbij zoonlief nog het meeste scoorde. Zo vonden we Trivial Pursuit junior de familie editie, een kleine stereoset, planeten puzzel van Larsen, een doos van Clementoni De prehistorische mens, een houten kaartenhouder, angry birds spel en een Minions t-shirt. Zelf vond ik hele toffe kleding waar ik erg blij mee ben.

Het was ondanks de regen spetters en de kou dus zeker de moeite waard. Al hoop ik voor volgend jaar op iets meer zon. Hebben jullie mooie dingen gevonden?

Liefs MamaNatuurlijk

*op deze pagina staan affiliate links
Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...