zondag 17 april 2016

Kiind Releaseparty aka Pop-up Potluck Picknick Partijtje

Gisteren was het dan eindelijk zover: het allereerste papieren tijdschrift van Kiind werd vol trots aan de wereld getoond!

Feest in de stal
Het werd een super gezellig pop-up potluck picknick partijtje bij boerderij De Stadshoeve te midden van de lammetjes en koeien. We glommen allemaal van trots, kletsen, smikkelden, dansten op de swingende live muziek en proostten met champagne! Samen met alle gezellige mensen die dit feestje met ons kwamen vieren.

Kindervermaak
De kinderen vermaakten zich ondertussen prima tussen de dieren, op de trampoline, in het speeltuintje en natuurlijk in de enorme hooiberg. Tussendoor vertelde collega Jeroen (De praktijkvader) een grappig en interactief verhaal.

Maar omdat foto's nu eenmaal véél meer zeggen dan duizend woorden stelde ik voor jullie een fijne selectie samen van dit heerlijke feest. Veel kijkplezier! 

Liefs MamaNatuurlijk

Tip: wanneer je nu een abonnement neemt, sturen we je dit allereerste feestelijke nummer extra toe.
4 opmerkingen :

 1. Meteen maar een abo afgesloten ;) Leuk hoor en gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er gezellig uit! Gefeliciteerd met de release van Kiind als papieren uitgave, ik ga gelijk even een kijkje nemen want ik was, gek genoeg, nog helemaal niet bekend met het tijdschrift.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was inderdaad heel erg gezellig. Als je Kiind nog niet kent dan heb je nog lekker veel te lezen. Volgens mij passen we wel bij jouw visie qua groen leven.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...