maandag 22 februari 2016

Geologie & Minecraft feest

Zaterdag vierden we zoonliefs achtste verjaardag samen met vrienden en familie. Het werd een drukke, super gezellige dag. De kinderen speelden heerlijk buiten en gaven er niets om toen het tegen het einde ging regenen. Ze roosterden marshmallows boven het vuurtje onder onze overkapping en kwamen af en toe binnen voor taart en een dip in de chocoladefontein.

Thema feest
Het thema was 'Geologie & Minecraft' en Anna had weer gezorgd voor heerlijk en prachtig eten. Zo maakte ze een moddertaart met kristallen, Minecraft petitfours, een aardlagen salade met bodemschatten, kaas-edelstenen, fossiel snacks en rotsbroodjes met daarop steenburgers. Alles vegetarisch en met zoveel zorg gemaakt.

Wie mij volgt via Instagram heeft de foto's vast al gezien. Ze werden daar geliked door een geoloog én door Het Brisbane Opal Museum. Wat natuurlijk een prachtig compliment is voor Anna en geweldig voor zoonlief aangezien hij later (onder andere) geoloog wil worden.

Zoonlief werd de hele dag schandelijk verwend en genoot van de liefdevolle aandacht van zijn vrienden en familie. Aan het einde van de dag had ik een moe en natgeregend jongetje aan tafel wat genoot van zijn warme soep. Het was een fantastische dag geweest fluisterde hij me stralend toe.
 
Liefs MamaNatuurlijk

2 opmerkingen :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...