donderdag 3 december 2015

Verboden te lezen voor mijn liefste!

Ik ben dol op mijn liefste. Hij is al bijna twaalf jaar mijn grote liefde, beste vriend en fijnste binge-watch-kameraad. En in mijn toekomstdromen is hij altijd van de partij.

Saaie sokken
Moet ik dan toch een minpuntje op noemen, dan zijn het zijn sokken. Die zijn een beetje saai. Zwart, grijs en meer van die neutrale kleuren. Het mag van mij best wel wat kleurrijker allemaal! Ik zag ooit deze foto van Gregg Segal en vond de sokken van de meneer des huizes zo'n grappig detail. Helaas, sokken hebben hier geen prioriteit. En dat geldt eerlijk gezegd ook wel een beetje voor de sokken in mijn mandje. Al heb ik dan wel weer kleurige maillots en leggings.


Blije sokken
Dus toen Happy socks mij benaderde om een setje sokken te reviewen, dacht ik gelijk aan mijn liefste. Naast blije kindersokken hebben zij namelijk ook heren sokken. Kleurrijke, grappige en wat meer serieuze sokken. Keuze genoeg dus en ze voelen lekker zacht. 

Vanwege de komende feestdagen ging mijn voorkeur uit naar deze sokken. Niet al te gek (eerst even laten wennen) en met een beetje een Kerst gevoel vanwege de streepjes en het rood. Een fijne verrassing voor onder de Kerstboom straks. Ik denk dat hij ze erg lollig zal vinden en ik voorzie een uitbreiding van vrolijke sokken in zijn mandje.

Back-to-work pakket
Naast blije sokken verkopen ze ook witte T-shirts van extra zacht katoen. Voor wie dat fijn vindt zijn er zelfs extra lange T-shirts. Heerlijk voor onder manliefs overhemd. Dit shirt met hoge V-hals ga ik samen met de sokken inpakken en onder de boom leggen. Als een soort back-to-work pakket voor na de feestdagen.Ik ben benieuwd of de collega's van mijn man de vrolijkheid aan zijn voeten zullen opmerken. Misschien zet hij hiermee wel een nieuwe trend!

Liefs MamaNatuurlijk

*dit artikel is gesponsord
 
*bovenste foto is van Gregg Segal

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...