vrijdag 18 december 2015

Mijn nieuwe agenda

Het is weer die tijd van het jaar. Op tafel ligt mijn fonkelnieuwe agenda! Bladzijde na bladzijde nog helemaal ongerept.

Mooie woorden
Dit jaar koos ik voor de Flow agenda met fijne goodies er in. De kaft is bekleed met stof in de kleuren petrol en kerriegeel. Er zit een schriftje bij met daarop de tekst:
"A blank page is nog empty space. It is brimming with potential... It is a masterpiece in waiting -yours." -A.A. Patawaran-
Lijstjes, notities en dromen
Hier zal ik mijn gedachten, plannetjes, voornemens, mooie spreuken, wijsheden en ingevingen in noteren. Er zitten kleefmemo's in om snel wat neer te krabbelen. Mooi vind ik ook de bladzijden waar je voornemens, successen, notities voor de bucketlist, mooie films en boeken, steden die je wil bezoeken, fijne momenten en complimenten kunt opschrijven. Ook door de gehele agenda heen is er voldoende plek om dingetjes kwijt te kunnen. Achterin zit een poster voor alle hoogtepunten die ons uiteraard weer staan te wachten in het nieuwe jaar.


Netjes schrijven
Blij met mijn nieuwe agenda begin ik met het noteren van verjaardagen en trouwdagen. Uiteraard zo netjes mogelijk. Tot eind december mijn agenda langzaam volloopt met alle nieuwe dingen die we het komende jaar gaan beleven. Dan zal het wel weer een rommeltje worden.

Welke agenda koos jij dit jaar?

Liefs MamaNatuurlijk

*op deze pagina staan affiliate links

4 opmerkingen :

 1. haha toevallig ook vandaag een nieuw jaar in een boekje gekocht.
  Ik twijfelde had al ns de flow en vorig jaar zo een van de hema met flapjes, mapjes, stickertjes...
  Dat werd dit jaar een eenvoudige met een elastiek eromheen en een lus voor de pen die ik altijd kwijt raak (HEMA dat wel!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach als het maar werkt toch. Hema heeft hele leuke spullen altijd vind ik.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...