woensdag 30 december 2015

Lightbox

Zoals ik vertelde in mijn kerstdagen post deed ik mezelf ook nog iets cadeau.

Namelijk deze toffe lightbox die ik kocht bij Robin Lifestyle. Het werkt zowel op batterijen als elektriciteit. Omdat bij ons de box op een kast staat, koos ik voor batterijen zodat je geen draden ziet lopen.

Ik ben er zo ontzettend blij mee! Tijdens de kerstdagen zette ik de boodschap er op die je ziet op de foto. Inmiddels staat er 'Home is where you are' en morgen natuurlijk iets van 'Happy new year'. Je kunt er ook nog extra symbolen bij kopen speciaal voor feestdagen, wat zeker op mijn verlanglijstje staat.

Onze mooie boodschap op het raam gaat er na Driekoningen helaas weer vanaf, maar met mijn lightbox kan ik elke dag wensen, spreuken en quotes de wereld insturen.

Happy me
!

Liefs MamaNatuurlijk

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...