woensdag 23 december 2015

Kerstfilm pakket

Vorig jaar zijn we begonnen met een nieuwe traditie die erg gewaardeerd werd: Het 'Kerstfilm pakket'. Een fijn pakket gevuld met een nieuwe kerstfilm, kerstpyjama, kerstmok, chocolademelk en een candy cane.

Verrassingspakket
De mooie doos zet ik al vroeg onder de boom, om de voorpret te vergroten. Het gaat ook als activiteit in de adventskalender, waar hij elke ochtend een briefje uit haalt. Op een avond vlak voor kerst mag hij de doos open maken. Om daarna met z'n drietjes te gaan genieten van een gezellige movie night met warme chocolademelk en wat lekkers. Vorig jaar maakte ik er hapjes bij als avondeten. De film die we erin stopten was toen The Polar express

Wat stopte ik er in
Dit jaar ging er een nieuwe mok in de doos, want die van vorig jaar was te klein. Mijn moeder bracht namelijk chocolademelk met mini marshmallows mee vanuit Canada en daar heb je wel een grote mok voor nodig. Wilde ik eerst nog een enigszins neutrale pyjama kiezen, toen we deze (link doet het niet meer) tegenkwamen was de keuze snel gemaakt. Zien jullie ook de gelijkenis met Minecraft? (Helaas niet meer te zien omdat de pyjama uitverkocht is)

Gisteren mocht hij de doos open maken. De film van dit jaar werd Home alone. Zoonlief is helemaal verzot op slapstick en zoals we verwachten lag hij helemaal in een deuk bij de capriolen van Harry en Marv. De film mocht zeker op zijn lijst met favoriete kerstfilms. De chocolademelk vond hij heerlijk en de pyjama tof. Missie geslaagd!  

Kies een boek
In plaats van een film kun je natuurlijk ook een boek in de doos stoppen. Of je stopt het er gewoon allebei in. Wij kozen voor alleen een film, want een boek past er echt niet meer bij. We geven wel elk jaar een boek rond Sinterklaas en kerst. Dit jaar is dat 'Het oneindige verhaal' geworden. In eerste instantie zou het in de zak gaan. Maar om het allemaal wat meer te verdelen besloten we het toch onder de boom te leggen. Er kwam in de zak van Sinterklaas een last minute cadeau. Een schattige warmie (zachte warmte-knuffel met geurige lavendel), omdat zoonliefs kruik plotseling stuk ging. Dus schoven we het boek door, zodat hij niet al te lang op de warmie hoefde te wachten.

Liefs MamaNatuurlijk

*op deze pagina staan affiliate links

2 opmerkingen :

  1. Hey, dit doen wij ook al tien jaar, maar dan idd met een boek in plaats van een film :) We hebben nu een mooie bibliotheek ;) De link naar de NEXt website doet het niet :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te horen. Hier is het een groot succes. Bedankt voor het doorgeven dat de link het niet meer doet. De pyjama is uitverkocht dus vandaar. Ik heb dit er bij gezet.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...