maandag 28 december 2015

Kerstdagen

De kerstdagen zijn officieel voorbij. Hier thuis vieren wij als extraatje altijd een derde kerstdag waarop we fijn luieren. Even bijkomen van de kerstdagen en er tegelijkertijd van nagenieten. Want wat hebben we dit jaar weer heerlijke kerstdagen gehad met familie en vrienden.

Food and fun
Op kerstavond aten we als gezin samen en gingen daarna naar een levende kerststal. Eerste kerstdag stond in het teken van familie. Met een kerstbrunch bij mijn moeder en kerstdiner bij ons thuis dat door mijn lief werd gemaakt. Als dessert maakte hij eggnog, wat ik nog nooit op had. Met rum er in voor de volwassenen. Op tweede kerstdag maakte ik mijn kerstboomquiche met een fruitsalade als ontbijt en gingen we in de loop van de middag naar Anna en haar gezin. Waar we verrukkelijk hebben gegeten van een zeer uitgebreid kerstdiner. We roepen elk jaar weer dat ze daar echt iets mee moet gaan doen!


Cadeaus
Onder de boom lag dit jaar onder andere een prachtig mintgroen wafelijzer. Die ik eigenlijk alleen voor de kleur wilde hebben en zoonlief voor de wafels. Win-win situatie. Toen we op derde kerstdag uitgeslapen waren, bakte mijn lief wafels voor ons. Zoonlief vond het ontzettend lekker en riep het uit tot een nieuwe kersttraditie. Van mijn lief kreeg ik een lingerie setje. Wat werkelijk prachtig is, maar ik hier niet zal showen. Dus dat moet je maar van me aannemen. Ik deed mezelf ook nog iets cadeau, wat ik jullie binnenkort wel zal laten zien op de blog.


Ik hoop dat jullie net zulke fijne dagen hebben gehad.

Liefs MamaNatuurlijk

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...