zaterdag 28 november 2015

Lief cadeautje voor mijn moeder

Vorige week was mijn moeder jarig. En zelfs nu haar kinderen allang volwassen zijn, krijgt ze nog steeds het liefst zelfgemaakte cadeaus. Dus ging ik aan het fröbelen.

Theekopje
Het werd een bijenwaskaars in een oud theekopje. Ik had nog een kopje staan met daarop 'Voor oma'. Die leek me wel passend, omdat zoonlief het dan namens ons kon geven.

Ik volgde de beschrijving van mijn collega Mirjam nauwgezet en creëerde een schattig kaarsje. De foto's zijn een beetje donker, omdat het een wat natte en wat donkere week was. Wat het wel weer een mooi en passend cadeau maakte om te geven.

Geurende bijenwas
Het eerstvolgende kopje maak ik voor mezelf, want ik vind het zelf stiekem ook hartstikke mooi. Bij het smelten van de bijenwas kwam zoonlief direct de keuken in omdat het zo lekker rook. Nog een reden om zo'n kaarsje te maken. Laat de donkere dagen maar komen!  

Liefs MamaNatuurlijk

3 opmerkingen :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...