dinsdag 13 oktober 2015

Kiind in de kiosk!

Al vanaf het prille begin werk ik voor Kiind. We zijn ooit begonnen omdat er veel meer te vertellen is over kinderen en ouderschap dan in de bladen te lezen was. Alles wat we misten besloten we daarom te delen via een maandelijks online magazine. Dat werd dus Kiind.

Kiind op papier
Net als een mensenkind groeide Kiind steeds groter en ontwikkelde zich verder en verder. En nu na het uitbrengen van hét boek, het organiseren van hét festival en nog maar eens een boek hebben we nog een droom. Onze allergrootste droom is namelijk het verspreiden van een echt Kiind tijdschrift. Met onafhankelijke, eerlijke informatie over kinderen en ouderschap.

Daarom willen een echt papieren tijdschrift gaan uitbrengen! Zonder advertorials. Duh! Want natúúrlijk wil je ervan uit kunnen gaan dat wat geschreven staat de waarheid is en niet betaald wordt door een belanghebbende. Het wordt uiteraard een duurzaam blad, gedrukt op FSC-papier en komt vier keer per jaar uit met een lekker dikke editie met prachtige foto's in de stijl van Kiind. En uiteraard met goed onderbouwde artikelen, columns, originele tutorials, buiten-en-binnentips, ruimte voor lange artikelen, gezonde recepten. Alles wat je van ons gewend bent, maar dan op z'n tijdschrifts.

Kiind in bad
We worden daarmee crossmediaal. Want online gaan we het ook anders doen: we veranderen de website in een online magazine waarin we veel meer kunnen reageren op de actualiteit. Waar we meer ruimte hebben om informatie en tips te delen dan op de huidige website. En vanaf halverwege volgend jaar komt dan vier keer per jaar ons papieren blad uit. Die kun je meenemen naar het strand en de speeltuin. Of in bad.

Je kunt nu al gelijk een abonnement afsluiten waarmee je ons mee helpt met het realiseren van Kiind in de kiosk! En wees gerust, mochten we het streefbedrag niet halen, dan krijg je gewoon je geld teruggestort.

Heb jij ook zoveel zin in mooie artikelen vol inspiratie en zinnige informatie? Wil jij ook dat heel Nederland Kiind leest? Wij gaan ervoor!  Doe je ook mee? 

Liefs MamaNatuurlijk

2 opmerkingen :

  1. Wat goed! Ik vind dit een heel mooi voorbeeld van je dromen te blijven volgen. Super!

    Ik wens jullie heel veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...