dinsdag 20 oktober 2015

Bijna klaar voor Sinterklaas

Sinterklaas? Nu al? Nee hoor, hier in huis nog helemaal niet. We genieten nog volop van de herfst.

Een goede voorbereiding
Maar hij komt wel volgende maand en een goede voorbereiding is het halve werk. Want alhoewel we al vanaf het begin zoonlief hebben verteld hoe het zit, blijft hij het een leuk feest vinden. Het heeft niets afgedaan aan de feestvreugde.

Tijdig inkopen
Terug naar een goede voorbereiding enzo. Een tijdje terug was ik op de kinderkleding- en speelgoedbeurs en daar kocht ik (en kreeg van mijn moeder) alvast een K'nex pakket, taalspel en blaasstiften. Later kochten PapaNatuurlijk en ik er in de stad nog een paar cadeautjes erbij. Waaronder een nieuwe onesie en een schattige douchespons.

Wanneer je regelmatig even gaat kijken naar leuke aanbiedingen hoeft het allemaal helemaal niet zo duur te zijn. Zo vonden we een leuk pakket om zelf kristallen te maken in de aanbieding. En van het geld wat we verdienden aan de verkoop van onze spiegel kochten we een extra controller, zodat hij met vriendjes samen op de Playstation kan. Dat kostte ons dus niets extra. Het duurste cadeau is nu een nieuw spel voor op de playstation (Little Big Planet). Omdat we niet veel geld hebben uitgegeven vanwege vooruitdenken en tweedehands aankopen zijn we totaal nog steeds niet veel kwijt.

Traditionele cadeaus
We geven ook altijd graag een boek in december en dit jaar is dat 'Het oneindige verhaal' geworden. Sommige mensen kennen de eighties filmversie 'The neverending story' misschien nog wel? Het boek schijnt vele malen mooier te zijn. Met poëtisch taalgebruik en heerlijk verrassende wendingen. Een echte klassieker volgens mijn favoriete kinderboekenrecensent. We kunnen niet wachten om het voor te lezen.

Na wat zoek en speurwerk ben ik op de chocoladeletters na al zo goed als klaar!

Liefs MamaNatuurlijk

*op deze pagina staan affiliate links

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...