woensdag 30 september 2015

Kast zoekt spiegel

Mijn zusje kocht een nieuwe kast, mijn moeder nam haar oude over en ik weer die van mijn moeder. Volg je het nog?

Doorschuifsysteem
Dankzij dit doorschuifsysteem hebben we nu allemaal een nieuwe kast. De mijne zette ik in de hal. Eerst zag het er daar zo uit, waar ik best tevreden mee was. Maar omdat er een spiegel hing met een soort plankje kon eigenlijk niets in opgeborgen worden en maar weinig opgezet.

Jeugdsentiment
Het nieuwe kastje heeft lades. Er kan een mand onder staan en iets op het marmeren blad worden gezet. Ik heb ook herinneringen aan het kastje. Het stond vroeger in de slaapkamer van mijn moeder. Toen ik klein was keek ik hoe ze haar haren en make-up deed als ze 's avonds eens uit ging. Ze bewaarde haar sieraden in een van de lades en wat make-up spulletjes in de andere. Later paste ik stiekem haar sieraden, sprenkelde wat parfum in mijn hals of smeerde een vleugje crème op. Mooie herinneringen.

Het enige wat het niet heeft is een spiegel. Het lijkt me prachtig om er een mooie, grote, rechthoekige spiegel boven te hangen. Met een prachtige zilverkleurige lijst. Dus hou ik de komende tijd mijn ogen open en wacht tot ik er tegen aan loop. Meestal komt het dan vanzelf op mijn pad.

Liefs MamaNatuurlijk


2 opmerkingen :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...