zaterdag 29 augustus 2015

Huh? Herfst?

Ja, je ziet het goed, ons huis is al in de herfstsfeer. Terwijl het vandaag toch een zomerse 20 graden is. Helemaal atypisch voor mij, want ik kijk naar de meteorologische seizoenen. Dus voelt het als herfst, dan maak ik het binnen herfstig. Dat is voor kinderen veel beter te begrijpen en te voelen.

Fotoshoot
Het is gekomen doordat we gisteren een fotoshoot hadden voor Ouders van Nu. Het interview hadden we al een week eerder met Catelijne Elzes. Wat erg gezellig was en veel te snel voorbij. Omdat de school special waar we in verschijnen pas oktober/november in de winkel ligt heb ik de herfst vast in huis gehaald. Precies zoals ik elk seizoen doe. Het zou er anders niet uit zien als ons.

Het voelde wel wat onnatuurlijk om met zulk warm weer de pompoenen op tafel te zetten. De warme oranje en rood tinten voelen ook nog wat vreemd. Gelukkig is de herfst mijn favoriete seizoen en kan ik er nu dus extra lang van genieten.

Dreamteam
Samen met het dreamteam Esther Loonstijn, Wilma Scholte en Cees Rutten hebben we een fantastische middag gehad. Zoonlief stond heerlijk in de belangstelling en alles werd uit de kast getrokken om hem op zijn gemak te stellen. Hij mocht meedenken, alles en dan ook écht alles laten zien, een potje voetballen met Cees en zelfs zijn favoriete liedje werd gedraaid. Ze hebben helemaal zijn hart gestolen. Zelf mocht ik ondertussen in de make-up en werd mijn haar mooi gedaan door Wilma. Esther had prachtige outfits voor ons uitgekozen. Op een van de kledingstukken werd ik een beetje verliefd. Ondanks mijn lichte stress van te voren (want controlefreakje) kon ik me dankzij de positieve en bruisende energie van het team helemaal ontspannen en lekker loslaten.

Helaas pindakaas moeten alle foto's die er gemaakt zijn, inclusief degenen die wij maakten van alle bedrijvigheid, nog eventjes geheim blijven. We hebben zeker iets om naar uit te kijken. Is het al bijna oktober?

Liefs MamaNatuurlijk

4 opmerkingen :

 1. Oooh ik ben benieuwd, wat leuk!!
  Tegen die tijd is het echt al gezellig herfst....
  Ziet er nu al mooi uit hoor, krijg meteen zin om in een herfstbos te wandelen :-).
  Liefs, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij zijn ook zo ontzettend benieuwd.
   Ik krijg ook steeds meer zin in de herfst. Met al die regen lijkt al een beetje zo.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...