maandag 6 juli 2015

Doe mee met het speelkwartier

Ik ga deze week fijn spelen. Doen jullie ook mee?

Alles is goed
Marieke van Dam van Bureau Play nodigt je uit om een week lang elke dag te spelen. Ze omschrijft een speelkwartiertje als een klein beetje tijd waarin je heel even iets doet puur voor de lol. Je mag er lekker rommelen, experimenteren, je kan er geen fouten maken.

Het begint vandaag en je kunt nog mee doen. Wanneer je je hebt aangemeld krijg je een week lang iedere ochtend een opdrachtje toegemaild. Je kunt ze gewoon tussen je dagelijkse dingen door doen. Ze geven je een andere blik op de vertrouwde wereld om je heen, laten je nieuwe dingen uitproberen, misschien zelfs wel kanten van jezelf ontdekken waarvan je niet (meer) wist dat je ze in je had. Zie het als een cadeautje en wat tijd voor jezelf.

Iedere dag heeft een ander thema:

*wonderlijk waarnemen: je zintuigen op een frisse manier gebruiken
*rommelen met routines: dagelijkse gewoontes een andere draai geven
*verrukkelijk verdwalen: je laten leiden door toeval en willekeur
*lekker lummelen: even helemaal niks
*kleine kadootjes: iets liefs doen voor een (on)bekende
*verras jezelf: vrolijke oprekoefeningen voor je comfortzone

Mocht je je afvragen of spelen wel nut heeft? Marieke stelt op haar website dat je van een regelmatig speelkwartier creatiever, flexibeler, vrolijker en zelfs slimmer wordt. Maar het is vooral gewoon heel erg leuk.

Knalfeest
En je doet de speelkwartiertjes natuurlijk niet alleen, want er doen nog een heleboel andere mensen mee. De speelkwartiertjes worden met elkaar online gedeeld. En de week wordt afgesloten met een online knalfeest op Facebook!

Meld je hier snel nog aan!

Liefs MamaNatuurlijk

*bron: Bureau Play         

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...