maandag 22 juni 2015

Tiny house

Je ziet ze steeds vaker verschijnen. Tiny houses, zowel met als zonder wielen. Ik vind ze zo schattig en zo ingenieus ingericht. Alles zit erin en het ziet er nog mooi uit ook. Het is bijna hogere wiskunde.

Mijn favorieten
Wanneer je in zo'n klein huisje woont bespaar je veel geld, heb je meer vrijheid, leef je bewuster en met veel minder troep. Klinkt heerlijk niet? Kies je voor een huisje wat je gemakkelijk achter je auto kunt hangen dan kun je zelfs een mooie rondreis maken. Van dat idee alleen word ik al helemaal blij.

Een van mijn favoriete huisjes is die van Tammy van Rowdy Kittens. Kijk eens naar deze foto's. Daar word je toch gewoon verliefd op?
Of wat dacht je van het huisje van Jenna en Guillaume van Tiny house giant journey?
Tiny house the movie
Voor de echte fans is er zelfs Tiny house the movie. Daar zie je het hele proces van de keuze voor een klein huis en het bouwen ervan. En in onderstaande video krijg je een rondleiding in een tiny house bewoond door Macy, James, Hazel, baby op komst en hond Denver van Minimotives. Dat betekent gezellig samen slapen, dus zie je in het filmpje ook hun co-sleeper. Veel kijk plezier! 

Liefs MamaNatuurlijk

6 opmerkingen :

 1. Jammer dat er hier in Nederland (nog) niet naar deze movement geluisterd wordt. Er is een project in/rondom Eindhoven als ik het goed heb.
  Wij hebben serieuze gevorderde plannen alles op te geven en een Tiny house zonder wielen te gaan bouwen. Van restafval wel te verstaan.. ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O hou me op de hoogte zou ik zeggen. Ik vind ze zo schattig! Ik ben benieuwd wat jullie ervan gaan maken.

   Verwijderen
 2. Gave huisjes... Ik vraag me wel af of wij het gezellig zouden houden zo dicht op elkaar gepakt ;-). Het idee spreekt me zeker aan, maar ik zou het (nu) niet kunnen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou er echt zo willen wonen. Ik ga die film ook zeker eens bekijken.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er is zeker een Tiny House movement in Nederland! Kijk bijvoorbeeld maar eens op www.tinyhousenederland.nl en www.marjoleininhetklein.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Héé wat tof! Bedankt voor de tip! Leuk om je tiny maquette te zien op je site.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...