dinsdag 16 juni 2015

Mooie opbergers

Om wat extra opbergruimte te hebben en voor een wat meer landelijke sfeer in de slaapkamer zocht ik rieten manden.

Geduld is een schone zaak
Steeds als ik in een tweedehandswinkel of of op een rommelmarkt was keek ik er naar uit. Het duurde even maar op een dag liepen we er tegenaan. Mijn moeder vond er even later zelfs nog twee. Ze pasten qua hoogte precies op de garderobekasten.

Ondanks dat het een kleine verandering lijkt heeft het een groots effect. De kamer lijkt er wat intiemer door omdat je niet meer tegen hoge, strakke kasten aankijkt. Het breekt het witte van de kast en doet een stuk romantischer aan.

Mooi en goedkoop
Daarnaast zijn ze ook nog eens praktisch. Er kan seizoenskleding in, extra beddengoed of andere zaken die je niet elke dag nodig hebt. En het zijn niet alleen mooie opbergers, maar ook nog eens goedkoop. Voor rieten manden betaal je in de meeste kringloopwinkels helemaal niet zoveel.

Dat is nog eens leuk opruimen!

Liefs MamaNatuurlijk

4 opmerkingen :

 1. Mooi hoor! Riet is toch een natuurlijk materiaal. Ik houd wel van deze stijl.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou ook van natuurlijk. Staat zo gezellig.

   Verwijderen
 2. Ik heb ook een aantal rieten manden. Ik vind dat zelf ook mooi. Het feit dat je verschillende kleuren hebt maakt het ook wel mooi. Die middelste vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De middelste vind ik zelf ook erg mooi. Alle scharnieren zijn zelfs prachtig bewerkt.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...