zaterdag 6 juni 2015

Gisteren...

Wat een heerlijk zomerse dag gisteren. We profiteerden er direct van door naar het strandje te gaan. Lekker poedelen, met zand spelen en picknicken. Daarna thuis een ijsje en luieren in de hangmat. 's Middags mocht zoonlief weer een gymdemonstratie geven in de supermarkt. Dit keer ten behoeve van zijn andere sportclub. Het was heerlijk koel in de supermarkt, dus dat was fijn.

Sloppy pops met wijn
's Avonds onder het zonnescherm aten we sloppy pops met een wijntje erbij, terwijl het zachtjes begon te druppelen. Daarna naar binnen net voordat het onweer los brak. Wat naast een enorme klap ook verkoeling bracht. 's Nachts sliepen we met de gordijnen open en dommelden weg onder begeleiding van gekwaak van de vele kikkers hier.

Volgens mij hebben we alles uit deze zomerse dag gehaald.

Liefs MamaNatuurlijk


6 opmerkingen :

 1. Het was ook echt een heerlijke dag! Ik heb de hele dag gewerkt, maar de meisjes waren allebei op de opvang en zijn lekker naar een meertje geweest. Heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O dat klinkt goed! Leuk zo'n opvang die zulke uitjes organiseert.

   Verwijderen
 2. Klinkt zalig. Hier was het een weekendje verven, dus niet veel van de zon gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dat is jammer maar wel fijn dat het dan af is. Hier hebben we gisteren in de voortuin gewerkt en straks nog even. Daarna weer de zon in.

   Verwijderen
 3. Fijn he?!
  Hier waren papa en de kinderen naar verjaardagspartijtjes en zat mama na een rondje rennen te borduren in de tuin. En 's avonds druppelde iedereen daar weer bij....ik houd van de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...