dinsdag 19 mei 2015

Mijn hertjes

Op Koningsdag kocht ik twee prachtige haken in de vorm van een hertenkop. Volgens mij hebben ze ooit gediend als kapstok. Aan het gewei kun je niet al te zware zaken ophangen, of een jas aan de gehele kop. Aangezien ze goudkleurig zijn was er eigenlijk maar één plek in huis waar ze pasten. De slaapkamer.

Daar hebben we behang met goud, gouden ornamenten op de kaptafel, goud op de deurknoppen van de kledingkasten en in de kunstdruk van Klimt. Als ik het zo opschrijf klinkt het een beetje kitscherig. Gelukkig houden al het wit en de donkere vloer het in balans. Het zijn meer goudaccenten.  

We wisten vrijwel direct waar ze moesten komen. Boven onze nachtkastjes. Ze fungeren nu als sierelement, want het staat een beetje gek om er iets aan te hangen. Ik ben er helemaal blij mee.

Liefs MamaNatuurlijk8 opmerkingen :

 1. Ik vind ze echt heel mooi! Ze passen ook perfect bij het behang.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze passen echt prachtig bij het behang moet ik zeggen. Wat een leuke vondst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik zelf ook, het kleurt heel mooi zo samen

   Verwijderen
 3. Mooi! Volgens mij zijn het officieel haken om een jachtgeweer decoratief aan de muur te hangen. Maar ze zijn erg leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O dat zou ook kunnen. Ze zijn wel erg klein maar wie weet past het.

   Verwijderen
 4. Heel mooi! Ik zou er voor het slapen gaan mijn kettinkje, horloge en armbandjes aan hangen. Of een geurzakje met potpouri?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...