vrijdag 29 mei 2015

Festivals en andere leuke uitjes

Wij zijn dol op uitjes, maar dat wisten jullie vast al. Er is tegenwoordig ook ruim keus als het gaat om een tof uitstapje. Daar zitten dan nog niet eens de vaste elementen bij als dierentuinen, musea, zwembad, kinderboerderij, pretparken en speeltuinen.

Plezier voor het hele gezin
Het maken van een compleet overzicht is echt ondoenlijk. Dus heb ik me beperkt tot festivals en beurzen met verschillende onderwerpen. Een beetje variatie is altijd fijn. Van lekker eten tot opzwepende muziek en handige eco producten. Speciaal voor of ook geschikt voor gezinnen.

Ken jij er eentje die ook echt in dit rijtje thuis hoort laat het me dan weten. Veel uitjes plezier deze lente en zomer!

Liefs MamaNatuurlijk

6 juni
Ouders Natuurlijk Beurs

6 juni
Broccolifestival

13 juni
Fun Family Fair

20 t/m 21 juni
Gaaf Groen beurs

27 juni
Viva Las Vega's

28 juni
Festival Effenaar 't Wasven

juni t/m augustus
De Parade

5 juli
Mama Aarde Familie Festival

5 juli
Lust Horen Zien Proeven

19 september
Kiind festival
hét allerleukste festival natuurlijk

20 september
Food festival Delft

26 september
Groene Gezinsbeurs

16 t/m 25 oktober
De betovering

Iedere 3e zondag van de maand
De FeelGood Market

4 opmerkingen :

 1. Ik denk dat jullie de feel good market in Eindhoven ook heel leuk zouden vinden. Geen festival, maar (h)eerlijk eten en produkten, mooie muziek en inspirerende mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad de Feel Good Market in Eindhoven http://feelgoodmarket.nl/ en Festival 't Wasven is ook erg leuk! https://www.facebook.com/events/1835651889993503/ maar ook het Into The Great Wide Open Festivel op Vlieland (helaas al uitverkocht) is geweldig voor jonge gezinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het broccoli festival in almere met dans, eten, muziek, kindertheater, workshops zoals ouder kind Yoga enz. http://www.broccolifestival.nl/broccoli-festival-1/ groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor jullie toevoegingen ik heb ze erbij gezet!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...