dinsdag 12 mei 2015

De perfecte dag

Het was gisteren prachtig weer. Daarom reden we 's ochtends naar het Henschotermeer voor wat zon, zand en gezelligheid. Zoonlief genoot met volle teugen van zijn vriend, het zand en het water. Ik kletste bij met mijn vriendin onder het genot van een kopje thee, een heerlijke salade en een hartige clafoutis. Het was tot ons geluk heel rustig. Toen het aan het einde van de middag drukker werd, was het voor ons tijd om naar huis te gaan. Mooi getimed!

Helemaal opgevuld met zonnestralen en met het zand in mijn decolleté kwamen we thuis aan. Daar had mijn allerliefste hard gewerkt. Hij had het gras gemaaid, klusjes in huis gedaan, dé barbecue helemaal schoongemaakt en al het eten alvast voorbereid.

Want we sloten de dag af met een gezellige barbecue met familie. We hadden wat klein gesneden vlees van de bio-boer, zelfgemaakte burgers, worstjes en een vega spies voor zoonlief. Daarbij coleslaw, hummus, overgebleven clafoutis en Turks brood. En natuurlijk koude rosé. 

's Avonds spoelde ik al het zand van ons lijf onder de douche, kwam ik erachter dat we niet verbrand waren (wat bij mij heel snel wel gebeurt) en koelde het zodanig af dat ik heerlijk sliep. Klinkt als de perfecte dag toch?

Wat deden jullie op deze mooie dag?

Liefs MamaNatuurlijk

*op verzoek voeg ik twee foto's bij van de bbq6 opmerkingen :

 1. zucht.... dat is inderdaad een fijne en perfecte dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt inderdaad als een heerlijke dag samen ontspannen en genieten. Fijn om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik voelde me ook echt helemaal ontspannen toen ik thuis kwam.

   Verwijderen
 3. En de Weber is schitterend geworden!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...