woensdag 1 april 2015

Pasen in huize MamaNatuurlijk

Het is alweer bijna Pasen. Hoog tijd om de paassfeer te showen. We hebben natuurlijk de klassieke paastak met versiering. Ook op en in het seizoenskastje is het Pasen. Zoonlief maakte al een lentebol die we in de kroonluchter hingen en zijn paasslinger van vorig jaar hangt weer aan de deur. De paaseitjes liggen klaar in hun mandje om verstopt en gevonden te worden.

In huis heb ik wat bollen neergezet. In de huiskamer narcissen, in onze slaapkamer hyacinten en in zoonliefs kamer blauwe druifjes. Ook op het seizoenskastje pronkt een hyacint in een speciaal daarvoor bestemd vaasje. Zo kun je goed zien hoe een bol uitgroeit tot een prachtige bloem. En op tafel staat een schaaltje met paaseitjes om lekker van te snoepen.

Vanmiddag gaat zoonlief paaseieren versieren met een vriendje, morgen paas-schaken, vrijdag paaseieren zoeken bij de sportclub en zaterdag zijn reuzenpaasei afmaken bij Scouting. 

Zelf verheug ik me nu al op eitjes verstoppen, asperges klassieke stijl, waldorfsalade, Paasbrunch, aspergesoep, Lammetjesdag, chocola en De Zandtovenaar.

I love
feestdagen!

Liefs MamaNatuurlijk
2 opmerkingen :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...