dinsdag 7 april 2015

Ons Paasfeest

Wat waren het weer heerlijke Paasdagen. Het begon al op zaterdag met een gezellig bezoekje aan de Boerinn.

Boerendiploma
Waar zoonlief eieren zocht en beschilderde, dieren aaide, een raceparcours aflegde, zijn boerendiploma haalde, in een uitkijktoren klom, een paashaas tekende, zich liet schminken en een appeltje schilde. Ook bekeken we de standjes met streekproducten en kozen iets lekkers. Waarover later meer.

Paaszondag
Zondag maakte ik de traditionele Paasbrunch met wederom een tafelkleed van mijn Oma. Deze keer een andere dan vorig jaar. Ik bakte broodhaasjes, die zoonlief zo mooi vond dat hij die van hem wilde bewaren. Ik maakte ook nog dit heerlijke hapje. We aten er een fruitsalade bij, verse sapjes en eitjes van onze eigen chickies. PapaNatuurlijk verstopte, zoals ieder jaar, voor de brunch de paaseieren in de tuin. Zoonlief vond ze allemaal! En verstopte ze daarna voor ons.

Eieren verstoppen voor opa
's Middags kwamen mijn vader en stiefmoeder op de koffie en hebben we lekker gekletst en van paaseitjes gesmikkeld. We zaten in de tuin, want het was heerlijk weer. Zoonlief speelde fijn buiten met de buurkinderen en verstopte nog een keertje de paaseieren. Deze keer voor Opa. 's Avonds aten we traditiegetrouw asperges met beenham, gepocheerd ei en een extra lekkere botersaus naar nieuw recept.

Tweede Paasdag
Tweede Paasdag lunchten we met familie. Uitgebreid en met tijd om te kletsen. We kregen ook nog wat lekkers mee naar huis. Wat bestond uit chocolade, kaas en zelfgemaakte paté. De neefjes mochten samen wat chocolade vertimmeren, waar ze erg van genoten. 's Avonds maakte ik een frisse waldorfsalade. Wat perfect uitkwam, aangezien we zoveel hadden gesmuld bij de lunch. Toen zoonlief allang op een oor lag maakte mijn liefste een mojito voor me in mijn nieuwe Mason jar en keken we Love, Rosie.

Omdat zoonlief heel graag wilde dat Pasen nog wat langer duurde verstopten we gisteravond nog wat chocolade eitjes. Die mocht hij vanmorgen allemaal zoeken. Vanmiddag kijken we Pasen met de Zandtovenaar en dan is het echt helemaal voorbij.

Liefs MamaNatuurlijk

*op deze pagina staan affiliate links


 
 
 

 

*op deze pagina staan affiliate links

4 opmerkingen :

 1. Jeempie.. wat wordt hij ineens groot!

  Héérlijk om te lezen dat ook jullie Pasen fijn geweest is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou hé. Hij is enorm gegroeid. Letterlijk en figuurlijk.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 2. Wat een fijne Pasen hadden jullie als ik dat zo lees. En goed teken dat je zoon wilde dat het nog langer zou duren. De foto's zijn prachtig!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja dat zag ik ook maar als een goed teken. En wel lekker ook die chocolade eites.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...