donderdag 9 april 2015

Nieuwe look

Na alweer bijna vier jaar bloggen was ik wel toe aan een nieuwe look. De kleurtjes mochten frisser en misschien iets met het lettertype? PapaNatuurlijk ging met mijn wensen aan de slag. Hij voelt altijd goed aan wat ik wil.

Inmiddels is het af en ik ben helemaal tevreden. Mooie strakke uitstraling, nieuw lettertype, lichte kleuren en toch nog een beetje zoals het was. Dank je wel liefje!

Wat vinden jullie ervan?

Liefs MamaNatuurlijk

10 opmerkingen :

 1. Inderdaad echt mooi geworden. De natuurlijke uitstraling is goed gelukt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Vertrouwd, maar toch helemaal nieuw.
  Laatst las ik trouwens iets over de linkwidget, dat die je links 'steelt'. Dus wanneer bezoekers op een andere post klikken, dan komt dat ten goede aan de zoekmachineresultaten van linkwithin en niet aan jouw blogposts. Ik heb linkwithin weggehaald, ondanks dat ik het wel een leuke feature vind.
  Ter overdenking.

  warme groet
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O daar ga ik me ook eens in verdiepen. Ik heb het omdat ik mensen de gelegenheid wil bieden om ook andere blogposts over eenzelfde onderwerp te lezen. Hoe bied je zoiets dan aan? Bedankt in ieder geval voor de info.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 3. Ik vind het er mooi en fris uit zien. Aangenaam om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Bedankt voor alle complimenten ook namens mijn liefste natuurlijk. Ik ben er zelf ook helemaal blij mee.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...