donderdag 2 april 2015

Kijk, droom en inspiratie blogs

Ik hou van binnenkijken bij anderen. Om inspiratie op te doen of om eventjes weg te dromen. Woonmagazines verslind ik dan ook.

Jammer genoeg kan ik er niet in knippen, omdat ik ze leen via de bieb. Af en toe schuift iemand me oude magazines toe en leef ik me helemaal uit. Dan ga ik een middagje lustig knippen en plakken. Ik heb een boek waar ik mooie plaatjes ter inspiratie in bewaar voor ooit.

Want ooit gaan we de keuken aanpakken, het toilet en hopelijk binnenkort al de zolder. Dan is het toch superhandig om mini moodboards te hebben.

Ik droom graag even weg bij de stylistische blog My Scandinavian Home met allemaal inspirerende binnenkijkjes. En grotendeels helemaal mijn smaak. Je kunt binnenkijken bij singles, gezinnen, studenten en jonge stellen. Voor ieder wat wils dus. Een andere hele fijne blog is Stripesandwalls. Met toffe woontips, binnenkijkjes, styling ideeën en de nieuwste woontrends.  

Heb jij ook favoriete woonblogs? Ik kan altijd nieuwe inspiratie gebruiken.  

Liefs MamaNatuurlijk

4 opmerkingen :

 1. Knippen en plakken is zó 2014, er is nu Pinterest. Hier zit ik uren achtereen mijn moodboards bij elkaar te klikken :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja ik ben soms old school. Ik heb ook wel een Pinterest board maar voor woon inspiratie vind ik het best lastig te vinden allemaal. Ik gebruik het vooral voor seizoens inspiratie en thuisonderwijs ideetjes.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 2. Woonblogs zijn niet mijn favorieten. Net zo min als blogs over eten enzo. De Ikea gids vind ik dan weer wel leuk ; )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...