dinsdag 21 april 2015

Boom in huis

In de vtwonen zag ik een advertentie voor beddengoed. Naast dat bed met goed stond een tak vastgemaakt op een plank. Het zag er zo natuurlijk en rustiek uit, bijna een stilleven. Het inspireerde me direct. Dat wilde ik ook wel in huis. PapaNatuurlijk dacht er ook zo over en vond de perfecte afgewaaide tak. We hadden nog een plat stuk stam liggen waar de tak op bevestigd kon worden. Met dit voetstuk bleef de tak goed staan en kregen we het boom-effect.

Zodra hij in huis stond hing ik er de blaadjes van de herfst mobile in die ik in 2011 maakte. Met die mobile wil ik iets anders gaan doen. Ik vond het zonde om die tere magnolia blaadjes zomaar weg te gooien. Reduse, reuse en recycle nietwaar! Nu worden ze opnieuw gebruikt. Twee lieve kleine vogeltjes, afkomstig uit andere decoraties, maakten het geheel af.

Nu staat er dus een prachtige mini-boom in huis. Hopelijk komen er nog vele mooie blaadjes in.

Liefs MamaNatuurlijk
*op deze pagina staan affiliate links

7 opmerkingen :

 1. Wat een leuk idee zeg. Het staat hartstikke mooi. En dat vogeltje op die tak vind ik helemaal geweldig.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! De natuur zorgt toch voor de beste decoratie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor!!! Ik hang ze (mijn in het bos gevonden takken) altijd op (ivm hond) en hang er ook mooie, leuke dingen en vondsten aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben inderdaad ook een tak hangen waar ik wat dingetjes aanhang. Dat stamt nog uit de tijd dat zoonlief wat kleiner was. Al is de tak momenteel wel wat kaal, misschien maar weer eens op zoek gaan.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...