dinsdag 14 april 2015

Beter goed gejat

Wat vinden jullie van mijn veren-verzamel-blok? Al bladerend gevonden in de vtwonen van maart. En zoals dat bij ons vaak gaat, hadden we nog een mooi houtblok liggen. PapaNatuurlijk boorde er wat gaatjes in. In de vitrinekast stond een kleine veren verzameling. Die hoefden alleen nog maar een beetje gerangschikt te worden. Het staat ontzettend leuk!

In Frankrijk kochten we een paar jaar terug een klein musje, gemaakt van gerecycled ijzer. Ik heb haar erbij gezet. Op de laatste foto zie je haar zitten. 

Om de collectie veren interessant te houden, houd ik mijn ogen vanaf nu nog meer open voor mooie veren.

Liefs MamaNatuurlijk*op deze pagina staan affiliate links

6 opmerkingen :

 1. Leuk! Ik heb met de kinderen ook een verenboek. Een oud fotoboek waar we alle bijzondere (oké..en minder bijzondere) veren in plakken. Leuk is ook als je naar de dierentuin of kinderboerderij gaat om daar op veren te letten. Ik heb wel eens verzorgers in de dierentuin het hok in gestuurd om van bijv de witte sneeuwuil een veer te pakken voor ons :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O dat is een goede tip ik denk dat we maar eens langs gaan bij de dierentuin!

   Verwijderen
 2. wauw een mooie verzameling hoor! Ik heb een aantal veren in een vaasje staan maar zo in zo'n blok komen ze wel beter tot hun recht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hadden ze ook in een vaasje/pot, maar inderdaad je ziet ze dan niet allemaal even goed. Nu wel en we kunnen regelmatig wisselen.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...