maandag 30 maart 2015

Peter bakt brood

Afgelopen zaterdag waren we bij de opening van een nieuwe bakkerij: Peter bakt brood. Een zeer trotse bakker en bakkersvrouw lieten iedereen een kijkje nemen. Ze genoten zichtbaar en straalden. Ik word altijd zo enthousiast wanneer mensen hun dromen verwezenlijken! Daarnaast is dit niet zo ver bij ons vandaan en juich ik lokale lekkernijen altijd van harte toe.

De winkel lag vol met de mooiste broden, zonder toevoegingen, die allemaal geproefd mochten worden. Ze hadden verschillende desem broden zoals havermout, sesam, spelt, licht en donkerbrood. Maar ook olijvenciabatta's en kaneelrollen. En als ik het goed gezien heb gaat hij ook stokbroden en croissants verkopen, dus daar ga ik nog een keertje voor terug. Ik ben ook helemaal fan van het broodzakje, waar het logo zo mooi op gestempeld is.   

Naast al het brood bieden ze verschillende andere producten aan zoals havermout, honing, siropen en marmelade. Allemaal bio. We konden eigenlijk niet kiezen maar kochten uiteindelijk een desem-speltbrood, gemberhoning en sinaasappel- hibiscussiroop. En wat hebben we daar samen van genoten dit weekend.

Dus ben je in de buurt van IJsselstein (Utrecht) dan zou ik zeker even langs gaan.

Liefs MamaNatuurlijk


5 opmerkingen :

 1. Oh wat heerlijk zo iets :) Ik zal het onthouden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk eerlijk brood.
  Daar wordt ik blij van ��

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk en positief bericht heb je geschreven over de bakkerij van mijn broer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen! Het brood was dan ook heel erg lekker en het zag er ook allemaal zo mooi uit. Het enthousiasme en de liefde spatte er vanaf. Daar word ik zelf ook helemaal blij van.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...