vrijdag 13 maart 2015

Kleurrijk was de vraag

Het was weer tijd voor de kinderkleding-speelgoed-beurs waar ik me drie keer per jaar voor inzet. Omdat zoonlief ineens heel hard gegroeid is stond kleding bovenaan mijn lijstje. Zijn enige verzoek was dat het kleurrijk moest zijn. Wat bepaald geen sinecure is kan ik je vertellen.

Ten eerste omdat er meer meisjes- dan jongenskleding ligt, ten tweede omdat je het moet doen met wat er in zijn maat aangeleverd is en ten derde omdat veel mensen voor safe gaan. Dus zie je veel donkere, egaal gekleurde kleding. Saai! volgens zoonlief. 

Wat vinden jullie, is dat kleurrijke een beetje gelukt?

Liefs MamaNatuurlijk

8 opmerkingen :

 1. Goed geslaagd!
  In mijn woonplaats is volgende week kinder kleding en speelgoed beurs. Vorige jaren hier ook veel meisjes kleren. Ik ga ook voor mijn zoontje van bijna 3.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel veel succes met neuzen! Dat je maar veel leuke jongenskleding mag vinden.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 2. Goed geslaagd. Was je zoontje er ook blij mee?
  Ik maak ook vaak zelf t-shirts en truien voor mijn zoontj. Nu een hele leuke webwinkel ontdekt waar ze echte leuke jongensstoffen hebben ( beetje in de stijl van Molo ). Zoontje is ook helemaal blij met de stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij was er erg blij mee dus missie geslaagd! Zelf maken is helemaal handig zeg. Ben alleen niet zo goed in naaien. Waar vind jij je stofjes?

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 3. Zeker goed gelukt zeg. En het ziet er erg leuk uit!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Nou hé. Hij heeft al verschillende kledingstukken met trots gedragen. We zagen ook nog kleurrijke schoenen. Misschien komen er die er ook nog wel.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...