maandag 10 november 2014

Waar dient school voor?

Interessante lezing over waar dient school eigenlijk voor en hoe zou een school er dan uit moeten zien?

Liefs MamaNatuurlijk

2 opmerkingen :

  1. Een hele zit, maar zeker de moeite van het kijken/luisteren waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor het delen. Een geweldige boodschap! Hoe meer ik met dit soort zaken bezig ben, hoe meer ik leer wie ik ben en wat ik wil. En wat ik voor mijn kinderen wil. Seth Godin (de spreker in dit filmpje) zegt bijvoorbeeld dat je met kunst/creativiteit alleen maar meer wil doen en op school/werk zo min mogelijk. Dat is zo gekomen door je schoolervaringen. Als ik zoiets hoor, gaat er ineens een lichtje branden over hoe ik me bleef verbazen dat die grote creativiteit van mij en de wens om interessante dingen te leren, werd ingetoomd. Die verbazing kan ik nu pas verwoorden. Het was destijds alleen een ingeperkt en onbegrepen gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...