dinsdag 7 oktober 2014

The art of the brick

Gisteren zijn we met een groepje thuisonderwijzers naar de tentoonstelling The art of the brick in Amsterdam geweest. Zoonlief vond het enorm inspirerend om te zien wat je allemaal met Lego kunt maken. Vol aandacht beluisterde hij de audio-tour en besprak de kunstwerken met zijn vriendjes en vriendinnetjes.

En eindelijk zag hij hoe Legostenen gemaakt worden tijdens een film over de fabriek. Aan het einde mochten de kinderen zelf aan de slag met de Lego. PapaNatuurlijk en ik hebben ook genoten van de bekende werken en het eigen werk van de kunstenaar. Bij elk kunstwerk stond vermeld hoeveel blokjes hij heeft gebruikt en er werden korte filmpjes vertoond waarin je kon zien hoe hij de kunstwerken heeft gemaakt. Wat een werk!  

Thuis keken we samen De Lego Film die onder andere als boodschap heeft dat creativiteit vooral de vrije loop hoort te krijgen. Waarna zoonlief direct met zijn eigen Lego aan de slag ging. Het was de perfecte dag voor ons knulletje.

Liefs MamaNatuurlijk

4 opmerkingen :

  1. Leuk!! Wij zijn toevallig ook geweest afgelopen weekend. Leuk dat het jou wel gelukt is om mooie foto's te maken, mij lukte het helaas niet met de mobiel op mijn camera.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi zeg. Lego is ook zo leuk. Wij gaan in de herfstvakantie naar Legoworld in de jaarbeurs in Utrecht.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...