dinsdag 28 oktober 2014

Herfst in huize MamaNatuurlijk

De eerste bos- en paddenstoelenwandelingen zijn gemaakt en het is af en toe al echt herfstweer. Al blijft de temperatuur me nog wat verwarren. Het wordt steeds vroeger donker, de kaarsjes gaan eerder aan en daar horen natuurlijk herfstlichtjes bij. Zoonlief maakte er eentje van een pompoen bij een knutselmiddag en ik een kleintje thuis. Hij sneed een gezicht uit en ik maakte slechts een gaatje voor een waxinelichtje. Net als vorig jaar

Afgelopen winter maakte ik een winterhanger. Omdat ik niet goed wist wat ik er nog meer in zou hangen bleef hij zoals hij was. Met de herfst in aantocht wilde ik weleens wat anders. Want om die reden had ik de mobile immers aangeschaft. Bij het tuincentrum waren de herfstspullen in de aanbieding. Zo vonden we kurken blaadjes met 50% korting. Bij de kerstspullen vond ik een hart met een vos en een zilverkleurig hart. Thuis had ik nog een herfstblaadje, oranje besjes, een denappel, een trompetje en een takje met kleine dennenappeltjes. De touwtjes liet ik hangen en hing daar de nieuwe spulletjes aan. De kurken blaadjes wikkelde ik om de mobile. Tussen de kerstspullen op zolder vond ik nog wat kleine paddenstoeltjes die ik aan de bovenkant vast maakte. En klaar was de herfsthanger!

Natuurlijk werd het seizoenskastje ook weer omgetoverd in de herfstsfeer en maakte ik wat herfsttafereeltjes op verschillende plekken in huis. Gisteravond was ik bij de creatieve avond van de Vrouwen van Nu waar we een herfsthart maakten. Die hangt nu mooi te zijn aan de deur.

Het voelt allemaal direct warmer aan met die herfstkleuren om me heen. Al komt dat misschien ook een beetje door het warme weer.

Liefs MamaNatuurlijk


 
 
 1 opmerking :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...