dinsdag 19 augustus 2014

Bloemen

De zomer in het seizoenskastje vind ik altijd een lastige. Ik kom steeds weer uit op schelpen, bijen en de zonnebloem. Tot ik in het boek van Alain Grée een prachtige pagina vond met allerlei soorten bloemen, in de seizoensdoos wat raamstickers met klaprozen, kaarten van de Bloemenkinderen en het bloemenboek van Dick Bruna. Ik legde er wat zonnebloemkaarsjes bij en stak bijenwaskaarsjes in drie met bloemen beschilderde houders.

Een bloementhema was geboren en het ziet er heel gezellig en zomers uit. Gisteren waren we in een pluktuin waar we, onder andere, een heerlijk ruikend bosje bloemen van de siererwt mee namen. Die paste precies in een vaasje op de seizoenskast.

Ondanks de herfstige regenbuien is het hier binnen nog volop zomer!

Liefs MamaNatuurlijk
5 opmerkingen :

 1. Dat ziet er ontzettend gaaf en sfeervol uit zo :)

  Ik zit er juist al aan te denken om de herfst-versiering vast tevoorschijn te halen... helemaal zin in :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook dol op de herfst en inmiddels sluipt het al een beetje ons huis binnen. Ondanks het heerlijke weer.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 2. Wauw, ik vind het prachtig! Ik ben dol op bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...