woensdag 4 juni 2014

Looks and nature

Omdat we de natuur erg belangrijk vinden lopen we veel buiten in het bos, struinen we door weilanden, spetteren we in natuurspeeltuinen of  bezoeken Wilde buiten dagen. Een goed paar laarzen is hierbij onontbeerlijk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. In de natuur mag je er best leuk uitzien vind ik.

Onlangs werd ik benaderd door Fashion Bootz, waar ze ontzettend veel keuze hebben in regenlaarzen en andere laarzen. Ik twijfelde nog tussen stippen en bloemen, maar koos uiteindelijk voor fijn gevoerde, zwarte laarzen die overal bij passen.

Ik droeg ze pasgeleden bij een festival en kreeg er veel complimenten over. Je ziet ook niet direct dat het regenlaarzen zijn. Na een heerlijke boswandeling loop ik met deze kekke laarzen zo een lunchroom binnen voor een theetje en zie er toch fashionable uit. Het is bijna jammer dat zoonlief al laarzen heeft want moet je kijken wat leuk!

Met alle regen van de laatste tijd komen de laarzen goed van pas. Al verheug ook ik me op het komende weekend en het beloofde tropische weer. Maar misschien wordt het vanavond nog even Avondvierdaagse lopen met de laarzen als ik zo naar buiten kijk.

Liefs MamaNatuurlijk

*dit artikel is gesponsord

5 opmerkingen :

 1. Prima stappertjes. Leuk zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zeg! En die kinderlaarzen zijn ook erg leuk, maar ja, die voetjes groeien nog he, en dan is het wel prijzig elke keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel en ik had ze ook nodig vorige week met die regen steeds. Dit weekend vielen de buien voornamelijk 's nachts dus dat scheelde.

  Liefs MamaNatuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...