woensdag 25 juni 2014

Dinojuni

Toen op een ochtend wakker werden waren de dinosauriërs ineens terug van weggeweest. En het was niet eens november! Zoonlief wilde ons blijkbaar ook een keer verrassen met ondeugende dino's. Hij keek zo neutraal mogelijk toen ik mijn verbazing uitsprak. Ik zag zijn ogen twinkelen en hij probeerde een lach te onderdrukken.

Een dino was een boek over draken gaan lezen, een andere at van mijn sierpompoen, weer een was in een doosje gekropen, een vierde speelde met zoonliefs versiering en een hele brutale bouwde vannacht zelfs een hele knikkerbaan!

Ik vond het geweldig om te zien dat wij hem zo geïnspireerd hebben met dinovember. Wat een plezier zal hij 's ochtends hebben gehad.

Liefs MamaNatuurlijk
8 opmerkingen :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...