woensdag 7 mei 2014

Koningsdag vondsten

"Oja!" bedacht ik me laatst "Ik heb mijn Koningsdag vondsten nog helemaal niet geshowd!" Net als voorgaande jaren wil ik dat natuurlijk nog graag even doen. Ook dit jaar ging de wekker weer om 6.15 uur, zodat ik om 7.00 uur bij het eerste kleedje stond. Tas en lijstje in de hand en neuzen maar. Ondertussen was zoonlief met zijn neefje bij Opa en Oma aan het ontbijten en spelen. Na onze eerste zoekronde aten we samen een oranje tompouce, waarna zoonlief ook een rondje mee ging neuzen en springen op het luchtkussen.

PapaNatuurlijk en ik vonden mooi houten speelgoed, boeken (waaronder eentje met een dragende mama erin), een plaat van de Beatles die ik al heel lang zocht, een wereldontvanger om muziek te luisteren tijdens het koken, mooie fotolijstjes een polaroid camera en nog veel meer. Zoonlief kocht zelf domino en vond het toen wel mooi geweest, want het was inmiddels behoorlijk druk geworden. En hij wilde aan de slag met zijn domino. Ik vond ook nog een paar mooie truitjes, een rok en een jasje. 

Het was een zeer geslaagde Koningsdag, al noem ik de hele tijd nog Koninginnedag. Dat moet nog even wennen.

Liefs MamaNatuurlijk

Circus, knikkerbaan, domino, geomags en een boek

Kijk wat een mooi plaatje in het boek

Plaat van de Beatles, stereo en wereldontvanger

Seizoensspulletjes

Vazen, bierpul, fotolijstjes en een vergiet

Polaroid camera

3 opmerkingen :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...