woensdag 16 april 2014

Hét boek der boeken!

Bij 'Onze week in beeld' zagen jullie vast al foto's van het boekrelease feest van Kiind. Wat een geweldig feest was dat met fijne, gezellige mensen. De kinderen vermaakten zich prima en de workshops en lezingen waren inspirerend. Ik voelde me zelfs eventjes een héél klein beetje een celebrity toen we samen een select aantal boeken signeerden en trots bij elkaar stonden tijdens het openingspraatje.

Maar genoeg gedraald, want waar het eigenlijk om gaat is dat je Hét boek der boeken nu hier kunt bestellen. Het is zo mooi geworden en staat vol met interessante, creatieve, informerende, toffe en grappige artikelen. Ja, ja ook met artikelen van mij. En er staat een hele handige boekenlijst in met echt goede boeken.

Dus koop het als een fijn cadeau voor jezelf, geef het als kraamcadeau, verjaardagscadeau of gewoon zomaar omdat het zo'n leuk boek is. En hopelijk geniet iedereen er net zo van als ik.

Liefs MamaNatuurlijk

5 opmerkingen :

 1. En trots mag je zijn! Een prachtig boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Van harte.
  Dit boek gaat op mijn verlanglijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik had er ineens 3 besteld bij de crowdfunding, dus ik ben erg benieuwd!! Proficiat alleszins!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt leuk zeg! Ik kende dit boek helemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...