vrijdag 28 maart 2014

Inspiratie


Liefs MamaNatuurlijk

4 opmerkingen :

 1. Mooi. Ik sta eigenlijk ook wel op een t-splitsing van wat ik nu eigenlijk wil. Het werk is erg onzeker nu. Veel gedwongen ontslagen, managers die je nu zomaar ergens neer kunnen zetten, op tijden die hen uitkomt en houden geen rekening met persoonlijke wensen. Moeilijk, als je ook je gezin en de tijd met elkaar erg belangrijk vindt. Maar wat ik precies wil weet ik nog niet. Deze week heb ik een week vrij. Manlief moet gewoon werken en zoontje zit op school. Tijd om daar eens over na te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een inspirerend filmpje, zet me wel aan het denken. Bedankt voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je blog erg leuk en heb je daarom genomineerd voor een Liebster Blog Award :) Zie hier: http://www.mamasjungle.nl/mijn-eerste-blogprijs-de-liebster-award/ Hopelijk vind je het leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi mooi mooi!! gewoon prachtig!

  Groetjes Gera

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...