woensdag 29 januari 2014

Winterhanger

Tijdens de Kerst zag ik in het tuincentrum verschillende mobiles hangen, versierd met veertjes, linten en kerstige ornamenten. Ze hingen er met een metalen frame of met een krans als basis. Het zag er leuk uit maar was wel aan de prijs, dus liep ik door. Een stukje verderop zag ik een kaal frame liggen voor €9,95. Maar, zo besloot ik, eerst naar huis en bepalen waar hij komt te hangen.

De Kerstdagen kwamen eraan en we waren druk dus vergat ik de mobile. Na de Kerst wilde ik hem toch nog wel graag hebben en het was nu ook nog eens opruiming. PapaNatuurlijk ging naar het tuincentrum en vond de (kale) mobile met 50% korting. We hadden inmiddels besloten dat hij boven het seizoenskastje zou komen te hangen.

In een oud woonmagazine zag ik leuke 'sneeuwvlokken' gemaakt van twijgjes. Die liggen natuurlijk voor het oprapen en het was een mooie klus voor zoonlief om deze in het park te gaan verzamelen. PapaNatuurlijk knipte ze op maat en was ook nog zo lief om ze wit te verven voor me. Met henneptouw knoopte hij drie twijgjes aan elkaar zodat het een soort abstracte sneeuwvlokken werden.

Bij de Action (vergeef me dat ik er toch ben binnen gewipt) vond ik bij de Carnavalsspullen een witte boa. Deze paste mooi om het ijzeren frame van de mobile. De sneeuwvlokken bonden we vast met touwtjes en klaar was onze winterhanger. En dat voor maar €6,- Als je wil kun je er per seizoen iets anders aan hangen zodat het steeds weer een eyecatcher is. Voor nu staat het wit prachtig boven ons winterse seizoenskastje.

Tussen de sneeuwvlokken is er nog plek voor iets anders winters. Suggesties zijn welkom, dus wat zou jij er in hangen?

Liefs MamaNatuurlijk


11 opmerkingen :

 1. wauw! wat is hij leuk geworden zeg! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier iets soortgelijks, zag steeds mooie takken voor het raam hangen, maar in de winkel bleken ze peperduur, dus knutselde ik mijn eigen...wellicht op mijn blog iets over terug te vinden, nu hangen er hartjes en witte bloemen in als herdenk tak voor de beide opa's

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hartjes en bloemen klinkt ook wel heel er mooi. Ik zal eens op je blog zoeken.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 3. Leuk zeg. Rode hartjes met Valentijn?
  Nu een sneeuwpopje of bezempje zelfgemaakt erin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Valentijnshartjes ga ik zeker doen. Leuk idee!

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 4. mooi geworden!! ik heb zelf kleine witte uiltjes erin hangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier buiten staan de narcissen al boven de grond.. Niet echt winters al zeg ik het zelf, maar misschien een ideetje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ik denk ook steeds vaker zal ik maar gewoon de lentespulletjes van zolder halen. Ik geloof niet dat het nog gaat sneeuwen.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...