dinsdag 5 november 2013

Kiind

Elke maand verschijnt het allerleukste online magazine van Nederland; Kiind. Het is interessant, leerzaam, creatief, eigenwijs, kritisch, anders, bewust, eco, grappig, confronterend en het deelt de heerlijkste recepten. Hoe ik dat weet? Ik schrijf voor dit fijne magazine wat door lieve, mooie, eigenwijze, creatieve, zorgzame, inspirerende sterke en kritische vrouwen en mannen elke maand wordt gedeeld via het internet. Dat ik aan zoiets moois mag mee werken en dat er zulke toffe mensen bestaan doet me meer goed dan ik zo kan uitdrukken. Vandaar dat ik graag elke maand vol trots de nieuwe Kiind met jullie deel.

Liefs MamaNatuurlijk

Leren lezen op een school zonder klassen en toetsen

Column: luie ouders slapen samen

Droom mee met...

Nachtangst en dromen: zó zorg je voor een rustige nacht

Hoe ga je om met een kind met ADHD

Kinderboeken om bij weg te dromen

Kinderpartijtje: een dromerig elfjesfeest

Column: Halsoverkop

Lekker slapen dankzij je eigen dromenvanger

Boek: Groeten uit Transitië

Verrukkulukke pompoenpannekoekjes

Geen opmerkingen :

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...