vrijdag 22 november 2013

Dinovember

Misschien hebben jullie het al een beetje voorbij zien komen. Het is deze maand Dinovember. Het is gestart door twee ouders die 's avonds de dino's van de kinderen tot leven laten komen en ze allerlei avonturen laten beleven. De kinderen komen dan 's ochtends beneden om de dino's in allerlei leuke en vooral ondeugende situaties aan te treffen.

Mijn collega van Kiind deed dit jaren geleden al met de logeerbeer en schreef daar pasgeleden een hilarisch artikel over. Wanneer je thuisonderwijs krijgt dan komt de logeerbeer natuurlijk niet logeren. En zeker na de ervaringen van mijn collega vond ik dat echt jammer. Ik wilde ook wel zo'n ondeugende beer op bezoek. Dus bij gebrek daaraan leven PapaNatuurlijk en ik ons nu op de dino's uit.

Extra leuk is het dat zoonlief niet eens wist dat hij dino's had. Die kocht ik speciaal hiervoor op de beurs en ik kreeg er een van mijn nicht. Dus toen hij vanmorgen beneden kwam vond hij het allemaal heel erg mysterieus. Zomaar dinosauriërs in ons huis die ook nog eens met zijn speelgoed spelen. Hmmm.... vreemd, heel erg vreemd.

PapaNatuurlijk en ik verheugen ons al op vanavond en zijn druk met het bedenken van nieuwe avonturen.

Liefs MamaNatuurlijk
20 opmerkingen :

 1. Oh jah geweldig leuk!!! Ik doe zeker mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had het ook al voorbij zien komen. Geweldig. Ons manneke moet nog even wachten. We hebben dino's gevraagd aan Sinterklaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan kun je je alvast verheugen en leuke avonturen bedenken.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 3. Hahaha, leuk zeg!! Zo hebben jullie er allemaal wat aan! Veel plezier vanavond ;-).....en morgenvroeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. We hebben er zeker veel lol van alledrie.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 4. Kon ik nog niet...maar wel leuk! Zijn ze hier alleen al wel iets te oud voor.....Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet hoe oud ze zijn, maar misschien kunnen ze er nog wel om lachen.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 5. Zo dat ziet er spannend uit. Vandaag stonehenge, morgen …? Ik ben benieuwd. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was inderdaad Stonehenge. Zojuist blogde ik wat die ondeugden vannacht hebben gedaan.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 6. ja ik zag het linkje met alle foto's van de week ook bij iemand op facebook voorbij komen. Super leuk!!! Wat zullen jullie ook een lol hebben gehad met alles zo voorbereiden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad zo lollig. Bedenken wat ze gaan doen alles neerzetten. Hilarisch.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 7. Reacties
  1. Sommige kijken ook zo blij omdat ze hun bek open hebben. Ziet er zo komisch uit.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 8. Oh wat leuk ik ga mee doen. Hier een mannetje die dollll op dino's is we hebben er ook behoorlijk wat dus aan de slag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk stuur je me dan een linkje? Kan ik zien hoe ondeugend die van jullie zijn.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 9. Een geweldig leuk idee. Vooral omdat je allemaal plezier hebt. Succes met je dinos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. We hebben er enorm veel lol van.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...