woensdag 27 november 2013

Dinovember 4

Vannacht zijn ze weer bezig geweest. Deze keer wilden ze een ander uitgestorven dier tot leven wekken volgens mij. Ze waren in ieder geval druk bezig met het uitgraven ervan. Zoonlief vond het jammer dat het ze niet gelukt was om het af te krijgen.

En dus besloot hij ze, onder toeziend oog van de dino's, een handje te gaan helpen. Dat was nog best wel een werkje, want het gips moest helemaal uitgehakt worden. Maar uiteindelijk lukte het en bij elk stukje wat eruit kwam werd hij enthousiaster. 

Er bleek een mammoet skelet in te zitten wat hij zelf in elkaar kon zetten. (Psstt... PapaNatuurlijk kocht deze bij de Lidl) De botten werden vervolgens netjes door zoonlief gewassen en in elkaar gezet.

Liefs MamaNatuurlijk

4 opmerkingen :

  1. Oh wat een leuk en spannend idee! Leerzaam, informatief en onderzoekend. Daar hebben jullie allemaal van genoten denk ik :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk al die toekijkende dino's. En ook de dino's die zichzelf in het boek bekijken zijn leuk! Nog een paar daagjes november.... ben benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altijd leuk om een kind te zien dat knutselt, en niet achter een scherm zit!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...