donderdag 14 november 2013

Alfie here we come

Nog een paar uurtjes en dan gaan PapaNatuurlijk en ik naar Alfie Kohn. Mijn boek ligt al klaar om gesigneerd te worden. Ik geniet van de voorpret en de leuke Facebookberichtjes van de ouders in mijn tijdlijn die zich net zo aan het verheugen zijn. Hier lees je waarom wij fan zijn van Alfie's visie.

Voor de onfortuinlijke thuisblijvers hieronder een filmpje van Alfie uit 2008.

Liefs MamaNatuurlijk

4 opmerkingen :

 1. Nu onze kleine man een jaar is, kan het opvoeden beginnen, dus heb ik zijn boek net besteld en nog een paar boeken uit jouw lijstje. (The Idle Parent had ik al liggen, maar nog niet gelezen). Ik kijk er naar uit om ze te lezen…
  Veel plezier straks!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te lezen dat jullie ook zo bewust met jullie kleine man bezig zijn. Ik vond met name Alfie zo inspirerend en logisch toen ik voor het eerst zijn boek las. Het voelde gelijk goed.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 2. Heel veel plezier straks. Het stukje wat op youtube staat klinkt veelbelovend.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...