zaterdag 12 oktober 2013

Geen weekmenu meer

Misschien hebben jullie al gemerkt dat ik wat minder blog. Ik ben gewoon zo druk (met leuke dingen hoor dat wel) dat het er weleens bij inschiet. Omdat bloggen voor mij vooral gaat om het plezier wat ik er in heb, besloot ik wat te schrappen. Het weekmenu dus. Ik hou voor mezelf nog steeds een weekmenu bij in de agenda, want ik blijf het handig vinden. En het scheelt ook gewoon geld als je van te voren kunt inkopen of je weekmenu kunt afstemmen op aanbiedingen.

Kom ik nu een heel lekker recept tegen, dan zal ik die zeker met jullie delen. Hetzelfde geld voor foto's van gerechten, taarten, muffins, koekjes en andere lekkere hapjes natuurlijk.

Bedankt voor het lezen van en reageren op mijn weekmenu's.

Liefs MamaNatuurlijk

6 opmerkingen :

 1. Jammer ja, misschien kunnen we jouw ons lekkerste recept sturen. Als inspiratie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O dat mag natuurlijk altijd!

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen
 2. Herkenbaar, voor mij werd het weekmenu een soort verplichting en bloggen gaat om plezier hebben om te schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo voelde het hier inderdaad ook een beetje. En dan gaat de lol eraf.

   Liefs MamaNatuurlijk

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...